Come a little gamma ray standing in a hurricane your brains are bored like a refugee from the houses burning and the heat wave's calling your name.

Jag knarkar inte. När det gäller illegala substanser är jag så naiv att det inte ens är roligt. En kollega ropade in mig på företagstoaletten en gång för att visa något och jag bara "Vad fan? Så jävla onödigt att skita ner handfatet med mossa!" Det var första gången jag såg marijuana. Jag var i Kristiania med ett gäng kompisar förra sommaren. Såg en man iförd luva vid ett stånd och bara "Ååååh han säljer finchoklad, jag ska köpa lite till mamma!". Det var första gången jag såg hasch.

Så jag har egentligen ingen som helst aning om hur det känns att trippa på syra. Men jag kan TÄNKA mig att det är som att titta på den här videon:





Hysteria.

Är äntligen frisk efter en helg av feber och vansinne. Firade Jocke i lördags, jag lyckades masa mig dit trots feber och slapphet deluxe. Han fick en boob-cake och en låda chips.



Glädjen i hans tindrande ögon - priceless.


Fick avbryta förfesten för att gå och köpa en kebabrulle och en halvliters Redbull, annars hade jag kreverat.  Härdade dock ut hela kvällen efter att ha självmedicinerat mig med en jägershot i baren på Morfars.


Vaknade upp ur den absolut skummaste drömmen någonsin inatt. Satt i ett thailändskt fängelse, åtalad för att ha försökt smuggla ut knark. Inte konstigt än? Nej. Men min cellkamrat var Beatrice Ask som hade åkt fast för fnaskeri. Hon lärde mig en massa sexknep. Sen fixade hon ut oss genom att förföra en vakt. Jag vill inte ens veta ur vilken del av mitt undermedvetna jag plockade fram den lilla mentala kaninen.





Marias nyårskarameller.

Jaaa här har det varit tyst minsann. Har haft en händelserik jul och nyårshelg och det har tagit en hel vecka att återhämta sig någorlunda. Kastar in en sånhäringa lista för att sammanfatta året som gått.




Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
Jag flyttade till Stockholm och utbildade mig till Make up artist på fantastiska Mikas make up academy. Var på en gaybar. Dejtade en yngre man. Make-ade på en visning på Café Opera och gjorde diverse plåtningar. Flyttade till Malta. Rökte vattenpipa. Blev sambo med 2 män. Fick uppleva en muskelbristning. Kommer fan inte på mer, hittade på en jävla massa skit under året.

Höll du några av dina nyårslöften?
Kommer inte ens ihåg om jag gav några nyårlöften förra året. Detta året har jag lovat mig själv att lära mig poledancing, bli flörtigare och ägna mig åt mer festligheter!


Är det något du saknade 2011 som du vill ha 2012?
Mer resor!


Vilket datum från 2011 kommer du alltid att minnas?
1:a januari 2011. Vaknade klockan 6 och lastade in det sista av packningen i släpet och begav mig upp mot mitt nya hem i Stockholm. Möttes x antal timmar senare av min älskade roomie Jenny och vi delade en flarra rosé och bara mööööös. Hela den dagen var euforisk, kände i varenda fiber i kroppen att jag hade avslutat ett dåligt kapitel av mitt liv och inlett ett nytt som skulle bli fucking awesome. OCH inte att förglömma när jag var gudmor åt min fantastiska lilla prins Gabriel. Som jag älskar den lille grisen.


Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Med risk för att låta cheesy - alla nya vänner jag skaffat.

Vilket var ditt bästa inköp?
Jag har inte köpt något speciellt alls i år. Får väl säga flygbiljetten till Malta då.


Vad spenderade du mest pengar på?
Cigg. UÄÄÄH.


Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2011?
Allt med The Black Keys. Band of Horses som vi var och såg på Trädgården i våras. Born this way med Lady Gaga och soundtracket till Så mycket bättre som vi lyssnade SÖNDER under alla timmar i Mikas lokaler med make-penslarna i högsta hugg. Martin Solveigs Hello som spelades under visningen på Operan när jag bara stod och beundrade modellerna som vi sminkat. Och en jäävla massa mer.


Mådde du bättre eller sämre under 2011 än vad du gjort tidigare år?
Både och. Det har varit ett galet år med mycket action och det är inte alltid jag har hängt med i svängarna. Men överlag har det varit ett helt fantastiskt år.


Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
Mina vänner. Och så ångrar jag att jag inte fortsatte träna.


Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?
Gjort är gjort!


Blev du kär?
Hell yeah!


Vilket program har varit det bästa på tv?
En idiot på resa. Fy fan vilka garv Karl Pilkington har lockat fram.


Vilken var den bästa boken du läst under året?
Får man bara välja en? Då säger jag Människohamn av John Ajvide Lindqvist. Inte för att det var första gången jag läste den i år men för att den träffar lika hårt varje gång.


Vilken var din största musikaliska upptäckt?
The Black keys.


Vad gjorde du på din födelsedag?
Låg och grät över min förlorade ungdom antagligen...


Hur skulle du beskriva din klädstil?
Klädstil? Jag har ingen klädstil. Vare sig det handlar om fest eller hemmasunk har det varit jeans och t-shirt. Ibland har jag spejsat till det med en stickad tröja typ.


Vad fick dig att må bra?
Att jag varit modig och gjort saker jag egentligen inte vågat. Att jag fått mycket bra feedback från människor jag träffat. Mina underbara vänner som aldrig misslyckas med att få mig att må som en kung.



Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?
Hur i fanskapet ska jag kunna veta det?






Sno listan och gör den!

RSS 2.0